Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g170g186kcal13.6g33.9g0g8.5g
Punajuuri, keitetty, suolaton 119g47kcal1.2g8.4g0.2g3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g118kcal0g0g13.4g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Riisijauhoseos, gluteeniton 8.9g31kcal0.2g7.2g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g771kcal30.4g99.8g27.2g24g
Valittu annoskoko313g385kcal15.2g49.9g13.6g12g
Annoskoko puolitettuna156g193kcal7.6g25g6.8g6g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390