Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki180g162kcal26.9g4.5g3.6g0g
Kauralese 16g58kcal2.9g7.4g1.2g2.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g9g54kcal2.2g0.6g4.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu108g136kcal11.9g0.3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g819kcal87.8g25.6g38.6g5.6g
Valittu annoskoko313g410kcal43.9g12.8g19.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g205kcal22g6.4g9.7g1.4g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396