Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 23g4.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha78g129kcal14.7g0g7.8g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g83g42kcal1.2g6.1g1.1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g44g12kcal0.5g1.7g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g452kcal35g23.4g22.8g3.8g
Valittu annoskoko312g226kcal17.5g11.7g11.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g113kcal8.8g5.9g5.7g1g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484