Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha60g103kcal11.5g0g6g0g
Tomaattimurska 121g36kcal0.7g6.4g0.2g2.3g
Kidneypapu, suolaliemessä44g48kcal3.4g7.9g0.2g3.5g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)23g100kcal5g0.2g8.8g0g
Paprika, punainen23g6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g30g22kcal0.8g5.1g0g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g643kcal44.2g44g30.6g12.8g
Valittu annoskoko313g322kcal22.1g22g15.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna156g161kcal11.1g11g7.7g3.2g
Arvot/100g100g103kcal7.1g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057