Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 72g294kcal0g72.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu77g97kcal8.5g0.2g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g158kcal4.7g32.3g0.6g1.6g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.7g6.3kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Maitosuklaa 57g305kcal5.8g28.4g18.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 57g403kcal0.4g0.2g45.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2534kcal39.6g268.2g144.2g4.2g
Valittu annoskoko312g1267kcal19.8g134.1g72.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g634kcal9.9g67.1g36.1g1.1g
Arvot/100g100g406kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772