Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio83g33kcal3.2g5.3g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)52g286kcal0.5g0.5g31.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.6g1.3g3.8g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1536kcal42.6g167.8g74.6g8.2g
Valittu annoskoko313g768kcal21.3g83.9g37.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g384kcal10.7g42g18.7g2.1g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.8g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318