Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 48g163kcal4.8g33.3g0.6g1.7g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kaurahiutale 16g59kcal2.3g9g1.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light30g72kcal8g0.8g4.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g111g23kcal0.7g4.2g0.3g1.6g
Basilika, kuivattu 12g30kcal1.7g2.4g0.5g4.8g
Ruokaöljy keskiarvo 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1115kcal44g106g53.8g19.4g
Valittu annoskoko313g558kcal22g53g26.9g9.7g
Annoskoko puolitettuna156g279kcal11g26.5g13.5g4.9g
Arvot/100g100g178kcal7g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722