Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 39g53kcal7.2g0g2.7g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.1kcal0.3g0.4g0.6g0g
Punajuuri 53g20kcal0.5g3.7g0.1g1.3g
Valkokaali keräkaali 37g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Juuriselleri 20g6.3kcal0.2g0.9g0g0.6g
Porkkana 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g215kcal17.8g15.8g7g6.8g
Valittu annoskoko313g108kcal8.9g7.9g3.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g54kcal4.5g4g1.8g1.7g
Arvot/100g100g34kcal2.8g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578