Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 54g16kcal0.3g2.9g0.1g1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g81g137kcal15.4g0g8.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g67g81kcal2.3g2.4g6.7g0g
Kantarelli 27g4.7kcal0.5g0.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g515kcal38.6g16.2g30.6g4.6g
Valittu annoskoko312g257kcal19.3g8.1g15.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal9.7g4.1g7.7g1.2g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993