Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 36g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Lanttu 30g8.6kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Porkkana 23g7.5kcal0.1g1.3g0g0.6g
Purjosipuli 7.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 8.5g2.9kcal0.2g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton34g75kcal3.8g0.9g6.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 171g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g258kcal10.8g19.8g14.2g3.8g
Valittu annoskoko313g129kcal5.4g9.9g7.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g65kcal2.7g5g3.6g1g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.2g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256320