Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g160g272kcal30.4g0g16g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g50g70kcal1.5g1g6.5g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g14g37kcal2.4g0.3g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g873kcal77.4g11.6g56g2.2g
Valittu annoskoko313g437kcal38.7g5.8g28g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g218kcal19.4g2.9g14g0.6g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.9g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339