Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 116g166kcal14.5g0.3g11.9g0g
Voi 53g383kcal0.6g0.2g43g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g40g243kcal8.4g2.7g22.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.2g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.3g24kcal1.2g0.7g1.4g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.7g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g2.6g16kcal0.6g0.2g1.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1779kcal53.6g17g167.6g28g
Valittu annoskoko312g890kcal26.8g8.5g83.8g14g
Annoskoko puolitettuna156g445kcal13.4g4.3g41.9g7g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.7g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597