Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 87g124kcal10.8g0.3g8.9g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g105g68kcal12.5g4.4g0.3g0g
Soijajauho rasvainen 18g86kcal6.3g4.3g4.3g2.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 11g34kcal3g0.7g2.1g3.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)11g27kcal1.7g3.6g0.6g3.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g71kcal2.8g0.7g6.1g1.3g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g95kcal0.1g0.1g10.5g0g
Oltermanni, perinteinen53g189kcal13.1g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1404kcal101.2g32.2g96g19.8g
Valittu annoskoko313g702kcal50.6g16.1g48g9.9g
Annoskoko puolitettuna156g351kcal25.3g8.1g24g5g
Arvot/100g100g225kcal16.2g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603