Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g207g724kcal24.8g134.4g4.5g18.6g
Oliiviöljy 35g305kcal0g0g34.5g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 57g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2112kcal52.2g275g78.2g38g
Valittu annoskoko313g1056kcal26.1g137.5g39.1g19g
Annoskoko puolitettuna156g528kcal13.1g68.8g19.6g9.5g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761