Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 125g57kcal0.6g10.2g0.2g5g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g36g11kcal0.4g1.4g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 98g271kcal2g2.9g27.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g831kcal19.4g29.4g66.4g10g
Valittu annoskoko313g416kcal9.7g14.7g33.2g5g
Annoskoko puolitettuna156g208kcal4.9g7.4g16.6g2.5g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957