Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 46g336kcal0.6g0.2g37.6g0g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Hermesetas -neste4.6g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 69g271kcal31.5g19.7g5g10g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g23g135kcal5.1g4.6g11.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3116g75kcal12.7g4.9g0.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2.3g0.2kcal0g0g0g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1779kcal112.6g59.2g119.6g24g
Valittu annoskoko312g890kcal56.3g29.6g59.8g12g
Annoskoko puolitettuna156g445kcal28.2g14.8g29.9g6g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667