Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton63g139kcal7.1g1.6g12g0.1g
Porkkanaraaste 200g45g12kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Rypsiöljy rainbow2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g202g227kcal4.5g50.4g0.8g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g796kcal23.8g108.8g30.2g6.2g
Valittu annoskoko312g398kcal11.9g54.4g15.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g199kcal6g27.2g7.6g1.6g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711