Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha68g113kcal12.9g0g6.8g0g
Kaali, valkokaali85g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Purjosipuli 34g7.8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g7.6g6.4kcal0.3g1.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Hunaja 2.5g8.4kcal0g2.1g0g0g
Hunaja 1.2g3.9kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g397kcal30.6g21.8g20g6.6g
Valittu annoskoko312g199kcal15.3g10.9g10g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g99kcal7.7g5.5g5g1.7g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821