Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman126g215kcal15.2g0g12.6g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)63g76kcal1.9g2.6g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.3g0.1g3.6g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g16g58kcal2.2g11.4g0.4g0.6g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g47g40kcal1.5g2.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g877kcal50.2g32.6g51.4g1.2g
Valittu annoskoko313g439kcal25.1g16.3g25.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g219kcal12.6g8.2g12.9g0.3g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632