Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss126g34kcal1g6.4g0.5g3.7g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g63g47kcal1.2g10.1g0.1g0.6g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g40g65kcal6.5g0.4g3.6g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g7.1g8.5kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi76g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g310kcal17.8g34.8g9.6g9g
Valittu annoskoko313g155kcal8.9g17.4g4.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g78kcal4.5g8.7g2.4g2.3g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822