Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)130g144kcal28.2g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7.7g55kcal0g0g6.2g0g
Sipulikuutiot rainbow33g3.2kcal0.5g0.5g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g2.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)65g26kcal0.7g4.7g0.3g0.9g
Punaviini 49g34kcal0.2g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g572kcal60.6g18.8g20.6g3g
Valittu annoskoko313g286kcal30.3g9.4g10.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g143kcal15.2g4.7g5.2g0.8g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351