Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g120g29kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.6g7.4kcal0.2g0.2g0.6g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.4g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g283kcal26.4g11g13.6g5.4g
Valittu annoskoko313g142kcal13.2g5.5g6.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g71kcal6.6g2.8g3.4g1.4g
Arvot/100g100g45kcal4.2g1.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260732