Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%187g260kcal35.6g0g13.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 52g71kcal6.4g0.2g5g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa42g7.2kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g697kcal85.2g5.8g37g1.8g
Valittu annoskoko312g349kcal42.6g2.9g18.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g174kcal21.3g1.5g9.3g0.5g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684