Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g171g128kcal3.2g27.3g0.3g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g77g175kcal9.2g2g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g3.4g8.4kcal0.1g1.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g657kcal26g68.2g30.4g6.2g
Valittu annoskoko313g329kcal13g34.1g15.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g164kcal6.5g17.1g7.6g1.6g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219