Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g167g690kcal8g8g69.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 140g461kcal2.8g4.2g48.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.8g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2.8g11kcal0.1g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2344kcal22.8g30.4g237.8g1.6g
Valittu annoskoko313g1172kcal11.4g15.2g118.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g586kcal5.7g7.6g59.5g0.4g
Arvot/100g100g375kcal3.6g4.9g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328