Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja280g464kcal46.7g0g30.7g0g
Valkosipuli 3.4g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g30g130kcal1.6g1.2g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1195kcal97.2g3.4g87.6g0.2g
Valittu annoskoko313g597kcal48.6g1.7g43.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g299kcal24.3g0.9g21.9g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.6g0.5g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397