Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha82g135kcal15.5g0g8.2g0g
Kaali, valkokaali163g34kcal2g5.5g0.3g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.6kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 8.2g26kcal0.7g5.1g0.2g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g566kcal37.6g27g34g10.2g
Valittu annoskoko313g283kcal18.8g13.5g17g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g142kcal9.4g6.8g8.5g2.6g
Arvot/100g100g91kcal6g4.3g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423