Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi58g417kcal0.6g0.6g46.3g0g
Sokeri 75g305kcal0g75.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g116g673kcal25.3g11g58.6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2971kcal67.8g174g222.8g24g
Valittu annoskoko313g1485kcal33.9g87g111.4g12g
Annoskoko puolitettuna156g743kcal17g43.5g55.7g6g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606