Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 106g19kcal0.6g2.7g0.4g0.7g
Herkkusieni 60g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus30g104kcal4.2g0.1g9.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.4g54kcal0.1g0.1g6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 77g253kcal1.5g2.3g26.8g0g
Basilika, tuore1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta8.5g39kcal3.4g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1025kcal28g11.2g96g3.2g
Valittu annoskoko313g513kcal14g5.6g48g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g256kcal7g2.8g24g0.8g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651