Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 208g668kcal55.8g0g49.9g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g15g48kcal4.6g8.2g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g45g76kcal0.9g0.7g7.7g0.3g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1777kcal133.2g40.2g122g2.2g
Valittu annoskoko313g888kcal66.6g20.1g61g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g444kcal33.3g10.1g30.5g0.6g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658