Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 77g170kcal13.5g0g13.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g48g20kcal0.7g3.9g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli39g69kcal3.3g0.8g5.8g0g
Ketsuppi, Felix10g9kcal0.1g2.2g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.9kcal0.2g0.1g0.5g0g
Persilja1.9g0.2kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g549kcal35.6g14g39.2g0.4g
Valittu annoskoko313g275kcal17.8g7g19.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g137kcal8.9g3.5g9.8g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.2g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674