Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 62g449kcal0.7g0.2g50.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g230kcal6.8g46.9g0.8g2.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 58g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Sokeri 35g142kcal0g35g0g0g
Banaani, kuorittu 83g72kcal0.9g15.1g0.3g1.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.1g13kcal0.5g2.5g0.3g1.2g
Leivinjauhe 4.1g7.2kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1971kcal31g203g113.8g10g
Valittu annoskoko313g986kcal15.5g101.5g56.9g5g
Annoskoko puolitettuna156g493kcal7.8g50.8g28.5g2.5g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700