Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g225g247kcal51.7g0g4.7g0g
Voi 41g296kcal0.5g0.2g33.2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g18g72kcal6.1g0g5.2g0g
Korppujauho 20g75kcal2.1g15.3g0.2g1.1g
Persilja 8.2g2.2kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1385kcal121g31.2g86.6g3.6g
Valittu annoskoko313g693kcal60.5g15.6g43.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g346kcal30.3g7.8g21.7g0.9g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480