Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 46g35kcal0.9g7g0.1g0.5g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g46g9kcal0.5g1.5g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 114g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g28g80kcal5.4g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g298kcal14.6g25.8g13.6g6g
Valittu annoskoko313g149kcal7.3g12.9g6.8g3g
Annoskoko puolitettuna156g75kcal3.7g6.5g3.4g1.5g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529