Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g58g93kcal10.4g2g4.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Purjosipuli 58g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Inkivääri, tuore, silputtu5.8g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g13g40kcal1.1g7.4g0.6g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.8g4.7kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen5.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g58g31kcal3.3g3.1g0.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g87g12kcal1.7g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g534kcal36.2g34.6g27.8g3g
Valittu annoskoko312g267kcal18.1g17.3g13.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g134kcal9.1g8.7g7g0.8g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171