Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g132kcal15.1g0g7.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g83g46kcal1.3g5.4g2.1g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g40g68kcal1g2.4g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g534kcal35.8g24.4g32.4g3.6g
Valittu annoskoko312g267kcal17.9g12.2g16.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g134kcal9g6.1g8.1g0.9g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348