Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 75g61kcal1.2g12.6g0g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Sitruuna kuorittu 1.7g0.7kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2g4.3kcal0.3g0.4g0.2g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g50g60kcal10.5g0g2g0g
Vesi116g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss17g8.8kcal0.9g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g309kcal27.2g36.4g4.6g7g
Valittu annoskoko313g155kcal13.6g18.2g2.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g77kcal6.8g9.1g1.2g1.8g
Arvot/100g100g50kcal4.4g5.8g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491