Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 48g296kcal11.6g3.2g26g3.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl28g93kcal3.8g15.4g1.8g3g
Vehnäjauho puolikarkea 55g189kcal5.6g38.5g0.7g1.9g
Rypsiöljy 21g182kcal0g0g20.6g0g
Vehnälese 6.9g16kcal0.9g1.1g0.3g2.6g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 69g31kcal0.2g6.9g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g28g98kcal0.1g24.5g0.2g1.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g38kcal1.9g1.1g2.2g3.1g
Hunaja 21g68kcal0.1g16.6g0g0g
Siirappi, tumma28g88kcal0g20.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2197kcal48.4g255.2g103.8g30.8g
Valittu annoskoko313g1099kcal24.2g127.6g51.9g15.4g
Annoskoko puolitettuna156g549kcal12.1g63.8g26g7.7g
Arvot/100g100g351kcal7.7g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500