Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt80g37kcal2.5g3.8g1.2g0g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 64g49kcal11.2g0g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.3g0.2g0.8g
Sipuli 4.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g2g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g337kcal31g35.4g6.6g2g
Valittu annoskoko313g168kcal15.5g17.7g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna156g84kcal7.8g8.9g1.7g0.5g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519