Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Flora punainen, annos 10g6.1g33kcal0g0g3.7g0g
Soijarouhe, tumma, 30g61g198kcal30.6g18.4g0.3g3.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g101kcal0.6g0.9g10.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g123g25kcal1.6g3.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g763kcal68g54.8g30.2g10g
Valittu annoskoko312g382kcal34g27.4g15.1g5g
Annoskoko puolitettuna156g191kcal17g13.7g7.6g2.5g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721