Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g2.8g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 122g98kcal1.9g20.5g0.1g3.6g
Lanttu 116g33kcal1.2g5.3g0.3g2.1g
Purjosipuli 25g5.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g30kcal2g0g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g388kcal12.4g56.8g9.2g13.6g
Valittu annoskoko313g194kcal6.2g28.4g4.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal3.1g14.2g2.3g3.4g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951