Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g71g54kcal11.3g1g0.5g0.3g
Tomaattimurska 71g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 142g150kcal5.6g27.4g1.3g2.5g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.7g6.9kcal0.3g0.3g0.5g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g579kcal36g70.2g14.8g9.4g
Valittu annoskoko313g289kcal18g35.1g7.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g145kcal9g17.6g3.7g2.4g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.2g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240