Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g101g243kcal8.9g47.5g1.8g12.1g
Ketsuppi 27g25kcal0.3g5.2g0.1g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)74g133kcal17g0g5.9g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g34g131kcal8.1g0.3g10.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.7g4.6kcal0.2g0.9g0g0g
Katkarapu 67g46kcal9.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1169kcal88.6g108.4g38.6g25.2g
Valittu annoskoko312g585kcal44.3g54.2g19.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna156g292kcal22.2g27.1g9.7g6.3g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424