Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Pennepasta, Gallo81g271kcal10.1g54.7g1.2g4.9g
Herkkusieni 68g11kcal1.4g0.2g0.2g1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kasvisliemi laimennettu 74g6.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton24g17kcal2.3g1g0.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g54g7.6kcal1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g759kcal30g113g20g12g
Valittu annoskoko312g379kcal15g56.5g10g6g
Annoskoko puolitettuna156g190kcal7.5g28.3g5g3g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605