Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g6.8g24kcal1g4g0.5g0.6g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g20g25kcal1.5g3.3g0.7g14.2g
Kananmuna kuoreton 68g97kcal8.5g0.2g7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 8.5g57kcal2.3g0.6g4.9g1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 10g32kcal2.9g0.7g2g3g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g17g58kcal0.3g0.5g5.9g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g13g5.9kcal0.1g1.3g0g0.2g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g30g18kcal3g1.3g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g36g25kcal3.9g0.9g0.5g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g37g213kcal8g7.3g18.6g3.8g
Kaurajauho 12g45kcal1.7g6.8g0.9g1.2g
Leivinjauhe 3.4g6kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1212kcal66.8g56.4g82.2g48g
Valittu annoskoko313g606kcal33.4g28.2g41.1g24g
Annoskoko puolitettuna156g303kcal16.7g14.1g20.6g12g
Arvot/100g100g194kcal10.7g9g13.1g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098