Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g26kcal0.3g1.1g2.1g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g107g18kcal1.7g2.4g0.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl153g46kcal7g2.9g0.5g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g248kcal18.6g14.8g11.8g5.6g
Valittu annoskoko313g124kcal9.3g7.4g5.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g62kcal4.7g3.7g3g1.4g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207