Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g11g42kcal0.1g10.2g0.1g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g6.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g56g56kcal7.8g0.9g2.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)111g94kcal1.1g3.9g7.8g0g
Sieni tatti, hapero 111g31kcal2g3.2g0.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g479kcal22.4g38.2g24.4g4.8g
Valittu annoskoko313g240kcal11.2g19.1g12.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g120kcal5.6g9.6g6.1g1.2g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234