Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g115g69kcal1.7g15g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Naudanpaisti 92g102kcal20g0g2.4g0g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.7kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g435kcal44.8g34g12.8g3g
Valittu annoskoko313g217kcal22.4g17g6.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g109kcal11.2g8.5g3.2g0.8g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393