Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Purjosipuli32g6kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g47g16kcal0.5g3.2g0.2g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P32g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Kiinankaali 25g5kcal0.4g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g113kcal4.2g15g3.8g4.6g
Valittu annoskoko313g57kcal2.1g7.5g1.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g28kcal1.1g3.8g1g1.2g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441