Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g139kcal12.2g0.3g10g0g
Kuohukerma59g201kcal1.2g1.8g20.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8.8g35kcal0.2g0.2g3.7g0g
Paprika punainen 30g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Tonnikala öljyssä 88g168kcal24g0g8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1112kcal76.2g9.4g85g2g
Valittu annoskoko313g556kcal38.1g4.7g42.5g1g
Annoskoko puolitettuna156g278kcal19.1g2.4g21.3g0.5g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005